Over ons

In de aankomende jaren worden het gemeentehuis van Berkelland belangrijke besluiten genomen, die stuk voor stuk grote invloed hebben op de toekomstige leefbaarheid van onze dorpen.

Echter, op enkele belangrijke dossiers lijken gemeenteraad en het college van B&W te zijn losgezongen van haar kiezers. Een snelgroeiende groep bewoners voelt zich inmiddels niet langer gehoord door de politieke partijen en het bestuur.

Burgerplatform Berkelland is opgericht om deze bezorgde burgers een stem te geven in de plaatselijke politiek, waar wel óver hen gesproken wordt, maar niet mét hen. Burgerplatform Berkelland is (nog) geen politieke partij. Dat besluit hoeft pas genomen te worden in 2022, voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Maar tot die tijd zullen wij ons gemeentebestuur en de lokale gemeenteraadspartijen de maat nemen in dossiers die de leefbaarheid van onze dorpen rechtstreeks raken.

Doe mee: samen staan we sterker

Burgerplatform Berkelland bestaat niet uit politici, maar uit betrokken burgers. Wij stoppen er onze vrije tijd in en financieren onze publiciteit en activiteiten uit eigen portemonnee. Sympathiseert u met het Platform? Laat het ons weten en volg ons op FaceBook (of instagram?). Heeft u vragen of suggesties? Laat het ons weten. Heeft u tips, nieuws of een interessante bijdrage voor het Platform? Laat het ons weten. Wilt u met ons meedoen of ons financieel steunen? U bent van harte welkom. Want samen staan we sterker.