Categorieën
Burgerplatform

Solliciteer bij de gemeente! Vóór 10 januari

De hoofdprijs, zo’n EURO 7.000 per maand, ligt op te wachten als u kunt: luisteren, ontmoeten, verbinden, netwerken, uitdagen, bouwen, handelen, activeren, benutten, dienen, faciliteren, sturen, benoemen, kaders stellen, loslaten, laten groeien, delegeren, grenzen aangeven, stimuleren, bewaken, en adviseren.

Wij citeren uit de vacature bij ons gemeentehuis voor de functie “Concernopdrachtgever Samenleving’. Vooropleiding niet vereist, leeftijd onbelangrijk. Bij Burgerplatform Berkelland hebben we de vacature 10 keer gelezen. Van boven tot onder en van onder tot boven. Wij hebben nog steeds geen idee wat de functie inhoudt. Conclusie: u ben gekwalificeerd. Solliciteer! Vóór 10 januari.

Ondertussen gaat de creativiteitsprijs van 2020 uit naar de tekstschrijver van deze onzin.